Frans-Durieux-samen-met-Jacco-Tijssen

De twee aandeelhouders van Purgatoria B.V

16 sep 2021 | Algemeen

Zie ons zitten, de twee aandeelhouders van Purgatoria B.V. die vandaag is opgericht. We gaan van Charta Purgatoria (toiletpapier) dat weg gedaan wordt (Purge) naar Purgatorium (vagevuur). Nu nog cellulose oogsten voor de productie van biogas (vandaar het vuur), wellicht ooit een nog hoogwaardigere toepassing (vandaar het vage).

De laatste hand wordt gelegd aan ons product, de ICABUS, die het cellulose kosten efficiënt oogst. Het principe is getest bij het WTN op de RWZI in Apeldoorn. Er wordt al met twee waterschappen gesproken over het testen en implementeren van deze techniek in hun projecten.

Er is gebleken dat met de ICABUS technologie er een positieve business case te bereiken is voor het oogsten van cellulose en het omzetten daarvan in biogas. En dat met een robuuste, eenvoudige installatie die geen extra belasting vormt voor de beheersorganisatie. Goed voor zowel het milieu als de portemonnee.

Jacco, bedankt voor je inzet, zonder jou waren we zeker niet gekomen waar we nu staan, leuk nu officieel partners te zijn.

LinkedIn post

0 reacties